Streaming

Presentem el nou servei d’streaming, emissió d’events en directe per xarxes socials. Un servei adaptat i que ofereix la possibilitat a qualsevol empresa, per petita que sigui, d’utilitzar la darrera tecnologia per arribar als clients.

Sorprèn els teus clients que no hagin pogut venir a l’event. Dona valor a la teva marca situant-la a l’avantguarda i ajuda a posicionar-la generant contingut de valor. Gravació en alta qualitat i emissió en la màxima qualitat.

Mira què podem fer per tú:

VEREDICTE DEL JURAT DEL GUARDÓ INTERNACIONAL PAU CASALS PER A JOVES VIOLONCEL·LISTES 2018L’edició 2018 del Guardó Internacional Pau Casals per donar suport a joves violoncel·listes que organitza i atorga la Fundació Pau Casals (Premi Nacional de Cultura 2018) ja té finalistes. Els finalistes són: Amarilis Dueñas Castan (Valladolid), Lluc Pascual Sarret (Térmens, Lleida), Carla Conangla Oliveras (Sant Cugat del Vallés), Isabel García Castro (Toledo), Weng-Teng Chang (Taiwan, Xina), Johannes Gray (Chicago, EUA)

Publicada por Fundació Pau Casals – Museu en Lunes, 26 de noviembre de 2018

Què oferim:

Gestió de les Fases: PRE – LIVE – POST.
Redifusió del Live Streaming a Facebook Live i Youtube Live.
Grabació Automàtica de seguretat.
Grabació en Temps Real de las Ponències Individuals i fer-les accesibles Instantàniament (en el moment de màxima audiència).
Publicació Automàtica de los Vídeos Gravats a la teva Facebook Page i Youtube Channel.
Estadístiques de visualització en Temps Real.
Possibilitat d’emissió en «Fals directe».

El nou servei d’Streaming per a empreses i entitats que des de Solucions Audiovisuals oferim permet emetre els teus events en directe a través de xarxes socials o canals de tv en obert o en privat.

Publicada por Fundació Pau Casals – Museu en Martes, 30 de octubre de 2018